غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 10
المشاركات : 647
الجنس : ذكر
الدعوات : 1
يتابعهم : 4
يتابعونه : 25
الإجابات المقدمة : 16
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 430
21-04-2020 09:40 مساء
سلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اقدم لكم ستايل الشخصيات الرسمي
صوره بعد التركيب:
p_1572d76bu1

الستايل معرب ومعه شرح تركيب من  قبل العضو ايتاشي
والستايل خالي من المشاكل وكامل
اتركم مع شرح الاخ ايتاشي
بسم الله الرحمن الرحيم

والصلاة والسلام علي اشرف المرسلين محمد بن عبد الله


والان نذهب للشرح

قبل بدا في تركيب ركز في حاجات المهمة يعني ابحث عن الحاجة قبل ما تضيف لقيتها موجودة

متحطهاش كمان مره عشان هيحصل خطا

في ركب الامر مره واحده فقط 

ابدا وطبق معي نسخ لصق ورجاء تركيز علي مسافات
افتح ملف

constinfo.py


ابحث عن

PVPMODE_PROTECTED_LEVEL = 30


اضغط انتر مرتان

واضف:

ACCOUNT_NAME = "AhmedKhamis"
WOLF_MAN = "ENABLED"    # ENABLED/DISABLED
WOLF_WOMEN = "DISABLED"    # ENABLED/DISABLED



افتح ملف

İntrologin.py



ابحث عن:
self.PopupDisplayMessage(localeInfo.LOGIN_CONNECT_SUCCESS)



اضف فوقه مباشراً:

constInfo.ACCOUNT_NAME = str(self.idEditLine.GetText())


افتح ملف

ui.py



ابحث عن

            elif Type == "thinboard":
                parent.Children[Index] = ThinBoard()
                parent.Children[Index].SetParent(parent)
                self.LoadElementThinBoard(parent.Children[Index], ElementValue, parent)


اترك اسفله سطر

واضف


            elif Type == "thinboard_gold":
                parent.Children[Index] = ThinBoardGold()
                parent.Children[Index].SetParent(parent)
                self.LoadElementThinBoardGold(parent.Children[Index], ElementValue, parent)
            elif Type == "thinboard_circle":
                parent.Children[Index] = ThinBoardCircle()
                parent.Children[Index].SetParent(parent)
                self.LoadElementThinBoardCircle(parent.Children[Index], ElementValue, parent)




ابحث عن: 

    def LoadElementThinBoard(self, window, value, parentWindow):

        if False == self.CheckKeyList(value["name"], value, self.BOARD_KEY_LIST):
            return False

        window.SetSize(int(value["width"]), int(value["height"]))
        self.LoadDefaultData(window, value, parentWindow)

        return True


اترك سطر

واضف

    def LoadElementThinBoardGold(self, window, value, parentWindow):
        if FALSE == self.CheckKeyList(value["name"], value, self.BOARD_KEY_LIST):
            return FALSE

        window.SetSize(int(value["width"]), int(value["height"]))
        self.LoadDefaultData(window, value, parentWindow)
        return TRUE

    def LoadElementThinBoardCircle(self, window, value, parentWindow):
        if FALSE == self.CheckKeyList(value["name"], value, self.BOARD_KEY_LIST):
            return FALSE
        
        window.SetSize(int(value["width"]), int(value["height"]))
        self.LoadDefaultData(window, value, parentWindow)
        return TRUE

        

ابحث عن:

    def LockScroll(self):
        self.lockFlag = True

    def UnlockScroll(self):
        self.lockFlag = False


اضف تحته

class ThinBoardGold(Window):
    CORNER_WIDTH = 16
    CORNER_HEIGHT = 16
    LINE_WIDTH = 16
    LINE_HEIGHT = 16
    BOARD_COLOR = grp.GenerateColor(0.0, 0.0, 0.0, 0.51)

    LT = 0
    LB = 1
    RT = 2
    RB = 3
    L = 0
    R = 1
    T = 2
    B = 3

    def __init__(self, layer = "UI"):
        Window.__init__(self, layer)
        CornerFileNames = [ "d:/ymir work/ui/pattern/thinboardgold/ThinBoard_Corner_"+dir+".tga" for dir in ["LeftTop_gold", "LeftBottom_gold","RightTop_gold", "RightBottom_gold"]]
        LineFileNames = [ "d:/ymir work/ui/pattern/thinboardgold/ThinBoard_Line_"+dir+".tga" for dir in ["Left_gold", "Right_gold", "Top_gold", "Bottom_gold"]]
        
        self.Corners = []
        for fileName in CornerFileNames:
            Corner = ExpandedImageBox()
            Corner.AddFlag("attach")
            Corner.AddFlag("not_pick")
            Corner.LoadImage(fileName)
            Corner.SetParent(self)
            Corner.SetPosition(0, 0)
            Corner.Show()
            self.Corners.append(Corner)

        self.Lines = []
        for fileName in LineFileNames:
            Line = ExpandedImageBox()
            Line.AddFlag("attach")
            Line.AddFlag("not_pick")
            Line.LoadImage(fileName)
            Line.SetParent(self)
            Line.SetPosition(0, 0)
            Line.Show()
            self.Lines.append(Line)

        Base = ExpandedImageBox()
        Base.SetParent(self)
        Base.AddFlag("attach")
        Base.AddFlag("not_pick")
        Base.LoadImage("d:/ymir work/ui/pattern/thinboardgold/thinboard_bg_gold.tga")
        Base.SetPosition(self.CORNER_WIDTH, self.CORNER_HEIGHT)
        Base.Show()
        self.Base = Base

        self.Lines[self.L].SetPosition(0, self.CORNER_HEIGHT)
        self.Lines[self.T].SetPosition(self.CORNER_WIDTH, 0)

    def __del__(self):
        Window.__del__(self)

    def SetSize(self, width, height):

        width = max(self.CORNER_WIDTH*2, width)
        height = max(self.CORNER_HEIGHT*2, height)
        Window.SetSize(self, width, height)

        self.Corners[self.LB].SetPosition(0, height - self.CORNER_HEIGHT)
        self.Corners[self.RT].SetPosition(width - self.CORNER_WIDTH, 0)
        self.Corners[self.RB].SetPosition(width - self.CORNER_WIDTH, height - self.CORNER_HEIGHT)
        self.Lines[self.R].SetPosition(width - self.CORNER_WIDTH, self.CORNER_HEIGHT)
        self.Lines[self.B].SetPosition(self.CORNER_HEIGHT, height - self.CORNER_HEIGHT)

        verticalShowingPercentage = float((height - self.CORNER_HEIGHT*2) - self.LINE_HEIGHT) / self.LINE_HEIGHT
        horizontalShowingPercentage = float((width - self.CORNER_WIDTH*2) - self.LINE_WIDTH) / self.LINE_WIDTH
        self.Lines[self.L].SetRenderingRect(0, 0, 0, verticalShowingPercentage)
        self.Lines[self.R].SetRenderingRect(0, 0, 0, verticalShowingPercentage)
        self.Lines[self.T].SetRenderingRect(0, 0, horizontalShowingPercentage, 0)
        self.Lines[self.B].SetRenderingRect(0, 0, horizontalShowingPercentage, 0)
        if self.Base:
            self.Base.SetRenderingRect(0, 0, horizontalShowingPercentage, verticalShowingPercentage)

    def ShowInternal(self):
        self.Base.Show()
        for wnd in self.Lines:
            wnd.Show()
        for wnd in self.Corners:
            wnd.Show()

    def HideInternal(self):
        self.Base.Hide()
        for wnd in self.Lines:
            wnd.Hide()
        for wnd in self.Corners:
            wnd.Hide()

class ThinBoardCircle(Window):
    CORNER_WIDTH = 4
    CORNER_HEIGHT = 4
    LINE_WIDTH = 4
    LINE_HEIGHT = 4
    BOARD_COLOR = grp.GenerateColor(255.0, 255.0, 255.0, 1.0)

    LT = 0
    LB = 1
    RT = 2
    RB = 3
    L = 0
    R = 1
    T = 2
    B = 3

    def __init__(self, layer = "UI"):
        Window.__init__(self, layer)

        CornerFileNames = [ "d:/ymir work/ui/pattern/thinboardcircle/ThinBoard_Corner_"+dir+".tga" for dir in ["LeftTop_circle","LeftBottom_circle","RightTop_circle","RightBottom_circle"] ]
        LineFileNames = [ "d:/ymir work/ui/pattern/thinboardcircle/ThinBoard_Line_"+dir+".tga" for dir in ["Left_circle","Right_circle","Top_circle","Bottom_circle"] ]

        self.Corners = []
        for fileName in CornerFileNames:
            Corner = ExpandedImageBox()
            Corner.AddFlag("attach")
            Corner.AddFlag("not_pick")
            Corner.LoadImage(fileName)
            Corner.SetParent(self)
            Corner.SetPosition(0, 0)
            Corner.Show()
            self.Corners.append(Corner)

        self.Lines = []
        for fileName in LineFileNames:
            Line = ExpandedImageBox()
            Line.AddFlag("attach")
            Line.AddFlag("not_pick")
            Line.LoadImage(fileName)
            Line.SetParent(self)
            Line.SetPosition(0, 0)
            Line.Show()
            self.Lines.append(Line)

        Base = Bar()
        Base.SetParent(self)
        Base.AddFlag("attach")
        Base.AddFlag("not_pick")
        Base.SetPosition(self.CORNER_WIDTH, self.CORNER_HEIGHT)
        Base.SetColor(self.BOARD_COLOR)
        Base.Show()
        self.Base = Base

        self.Lines[self.L].SetPosition(0, self.CORNER_HEIGHT)
        self.Lines[self.T].SetPosition(self.CORNER_WIDTH, 0)

    def __del__(self):
        Window.__del__(self)

    def SetSize(self, width, height):

        width = max(self.CORNER_WIDTH*2, width)
        height = max(self.CORNER_HEIGHT*2, height)
        Window.SetSize(self, width, height)

        self.Corners[self.LB].SetPosition(0, height - self.CORNER_HEIGHT)
        self.Corners[self.RT].SetPosition(width - self.CORNER_WIDTH, 0)
        self.Corners[self.RB].SetPosition(width - self.CORNER_WIDTH, height - self.CORNER_HEIGHT)
        self.Lines[self.R].SetPosition(width - self.CORNER_WIDTH, self.CORNER_HEIGHT)
        self.Lines[self.B].SetPosition(self.CORNER_HEIGHT, height - self.CORNER_HEIGHT)

        verticalShowingPercentage = float((height - self.CORNER_HEIGHT*2) - self.LINE_HEIGHT) / self.LINE_HEIGHT
        horizontalShowingPercentage = float((width - self.CORNER_WIDTH*2) - self.LINE_WIDTH) / self.LINE_WIDTH
        self.Lines[self.L].SetRenderingRect(0, 0, 0, verticalShowingPercentage)
        self.Lines[self.R].SetRenderingRect(0, 0, 0, verticalShowingPercentage)
        self.Lines[self.T].SetRenderingRect(0, 0, horizontalShowingPercentage, 0)
        self.Lines[self.B].SetRenderingRect(0, 0, horizontalShowingPercentage, 0)
        self.Base.SetSize(width - self.CORNER_WIDTH*2, height - self.CORNER_HEIGHT*2)

    def ShowInternal(self):
        self.Base.Show()
        for wnd in self.Lines:
            wnd.Show()
        for wnd in self.Corners:
            wnd.Show()

    def HideInternal(self):
        self.Base.Hide()
        for wnd in self.Lines:
            wnd.Hide()
        for wnd in self.Corners:
            wnd.Hide()


    
افتح ملف

uitooltip.py


ابحث عن

def AutoAppendTextLine(self, text, color = FONT_COLOR, centerAlign = TRUE):


[الي اخر سطر]
return textLine

واترك سطر واضف

    def AutoAppendNewTextLine(self, text, color = FONT_COLOR, centerAlign = True):
        textLine = ui.TextLine()
        textLine.SetParent(self)
        textLine.SetFontName(self.defFontName)
        textLine.SetPackedFontColor(color)
        textLine.SetText(text)
        textLine.SetOutline()
        textLine.SetFeather(FALSE)
        textLine.Show()
        if localeInfo.IsARABIC():
            textLine.SetHorizontalAlignRight()
        
        textLine.SetPosition(15, self.toolTipHeight)
        
        self.childrenList.append(textLine)
        (textWidth, textHeight) = textLine.GetTextSize()
        textWidth += 30
        textHeight += 10
        if self.toolTipWidth < textWidth:
            self.toolTipWidth = textWidth
        
        self.toolTipHeight += textHeight
        self.ResizeToolTipText(textWidth, self.toolTipHeight)
        return textLine



ابحث عن

    def ResizeToolTip(self):
        self.SetSize(self.toolTipWidth, self.TOOL_TIP_HEIGHT + self.toolTipHeight)

واترك سطر

واضف

    def ResizeToolTipText(self, x, y):
        self.SetSize(x, y)


انتهينا من الروت

الان نروح نفك الوكال

افتح ملف

locale_interface.txt


واضف فى الاخر

SELECT_NO_GUILD    لا وجود لرابطة
SELECT_YES_GUILD    Guild Name: %s
SELECT_PLAYTIME    وقت اللعب (دقيقة)
JOBDESC_WARRIOR_PATH    محارب
JOBDESC_ASSASSIN_PATH    نينجا
JOBDESC_SURA_PATH    سورا
JOBDESC_SHAMAN_PATH    شامان
JOBDESC_WOLFMAN_PATH    ليكانر


افتح ملف
locale_game.txt

واضف فى الاخر

EMPIRE_SELECT    اختر
EMPIRE_SELECT_MODE    أختيار الابراطورية
CHARACTER_CREATE_MODE    أنشاء شخصية
CHARACTER_SELECT_MODE    أختيار الشخصية
CHARACTER_CREATE_MALE    ذكر
CHARACTER_CREATE_FEMALE    انثي
CHARACTER_CREATE_APPEARANCE1    شكل 1
CHARACTER_CREATE_APPEARANCE2    شكل 2
INTRO_SELECT_LEVEL    Lv. %d

ولا ننسى ان نفتح ملف الاندكس الموجود بالباتش ونضيف

*
Select_Metin2
*


طبعاً لازم يكون تحتها وفوقها نجمه عشان تتفعل في الكلاينت
وهذا رابط تحميل الملفات الباقيه للستايل
يجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط
وهنا ننتهي من الموضوع ومبروك عليكم التركيب
ولا تنسون الدعاء للأخ ايتاشي و  لي


 
تم تحرير الموضوع بواسطة :Dev Ahmed Shaban بتاريخ:22-06-2020 04:03 صباحا. سبب التعديل : تغيير العنوان ليتناسق مع باقي العناوين فقط


توقيع: CSS
عَنْ أَبِي هُرَيْرَةَ، أَنَّ رَسُولَ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ، قَالَ: ” إِذَا مَاتَ الْإِنْسَانُ انْقَطَعَ عَنْهُ عَمَلُهُ إِلَّا مِنْ ثَلَاثَةٍ: إِلَّا مِنْ صَدَقَةٍ جَارِيَةٍ، أَوْ عِلْمٍ يُنْتَفَعُ بِهِ، أَوْ وَلَدٍ صَالِحٍ يَدْعُو لَهُ ” أخرجه مسلم في صحيحه (3/ 1255)

غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 71
المشاركات : 190
الجنس : ذكر
يتابعهم : 0
يتابعونه : 0
الإجابات المقدمة : 1
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 30
21-04-2020 09:42 مساء
[1]
توجد مٌشكلة في ال code الرجاء تصليح التنسيق.

غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 10
المشاركات : 647
الجنس : ذكر
الدعوات : 1
يتابعهم : 4
يتابعونه : 25
الإجابات المقدمة : 16
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 430
21-04-2020 09:48 مساء
[2]
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: Profesor
توجد مٌشكلة في ال code الرجاء تصليح التنسيق.

زبطت التنسيق
منور الموضوع

توقيع: CSS
عَنْ أَبِي هُرَيْرَةَ، أَنَّ رَسُولَ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ، قَالَ: ” إِذَا مَاتَ الْإِنْسَانُ انْقَطَعَ عَنْهُ عَمَلُهُ إِلَّا مِنْ ثَلَاثَةٍ: إِلَّا مِنْ صَدَقَةٍ جَارِيَةٍ، أَوْ عِلْمٍ يُنْتَفَعُ بِهِ، أَوْ وَلَدٍ صَالِحٍ يَدْعُو لَهُ ” أخرجه مسلم في صحيحه (3/ 1255)
غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 71
المشاركات : 190
الجنس : ذكر
يتابعهم : 0
يتابعونه : 0
الإجابات المقدمة : 1
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 30
21-04-2020 09:50 مساء
[3]
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: CSS
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: Profesor
توجد مٌشكلة في ال code الرجاء تصليح التنسيق.

زبطت التنسيق
منور الموضوع


بنورك ي بعدي بركبه واعطيك خبر biggrin2

غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 10
المشاركات : 647
الجنس : ذكر
الدعوات : 1
يتابعهم : 4
يتابعونه : 25
الإجابات المقدمة : 16
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 430
21-04-2020 09:53 مساء
[4]
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: Profesor
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: CSS
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: Profesor
توجد مٌشكلة في ال code الرجاء تصليح التنسيق.

زبطت التنسيق
منور الموضوع


بنورك ي بعدي بركبه واعطيك خبر biggrin2

ركز ع المسافات لان اللغه حساسه 
واذا ماضبط التركيب معك لأول مره جرب تركبه اقين
حصلتليbiggrin2

توقيع: CSS
عَنْ أَبِي هُرَيْرَةَ، أَنَّ رَسُولَ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ، قَالَ: ” إِذَا مَاتَ الْإِنْسَانُ انْقَطَعَ عَنْهُ عَمَلُهُ إِلَّا مِنْ ثَلَاثَةٍ: إِلَّا مِنْ صَدَقَةٍ جَارِيَةٍ، أَوْ عِلْمٍ يُنْتَفَعُ بِهِ، أَوْ وَلَدٍ صَالِحٍ يَدْعُو لَهُ ” أخرجه مسلم في صحيحه (3/ 1255)
غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 260
المشاركات : 33
الجنس : ذكر
يتابعهم : 0
يتابعونه : 0
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 10
21-04-2020 10:09 مساء
[5]
ملف  
Continfo.py  بيكون موجود فين؟

غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 61
المشاركات : 293
الجنس : ذكر
يتابعهم : 4
يتابعونه : 11
الإجابات المقدمة : 2
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 130
21-04-2020 10:11 مساء
[6]
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: mreda74
ملف  
Continfo.py  بيكون موجود فين؟

ملف root
مشكور صديقي 
تم تحرير الموضوع بواسطة :MeTo بتاريخ:21-04-2020 10:12 مساء.
توقيع: MeTo

Discord: MeTo#3992


 
غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 10
المشاركات : 647
الجنس : ذكر
الدعوات : 1
يتابعهم : 4
يتابعونه : 25
الإجابات المقدمة : 16
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 430
21-04-2020 10:12 مساء
[7]
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: mreda74
ملف  
Continfo.py  بيكون موجود فين؟

ملف constinfo.py
يكون في الروت والاسم الي بالموضوع ناقص وتم تعديله
شكرا لك
ومنور الموضوعrolleyes

توقيع: CSS
عَنْ أَبِي هُرَيْرَةَ، أَنَّ رَسُولَ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ، قَالَ: ” إِذَا مَاتَ الْإِنْسَانُ انْقَطَعَ عَنْهُ عَمَلُهُ إِلَّا مِنْ ثَلَاثَةٍ: إِلَّا مِنْ صَدَقَةٍ جَارِيَةٍ، أَوْ عِلْمٍ يُنْتَفَعُ بِهِ، أَوْ وَلَدٍ صَالِحٍ يَدْعُو لَهُ ” أخرجه مسلم في صحيحه (3/ 1255)
غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 10
المشاركات : 647
الجنس : ذكر
الدعوات : 1
يتابعهم : 4
يتابعونه : 25
الإجابات المقدمة : 16
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 430
21-04-2020 10:16 مساء
[8]
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: MeTo
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: mreda74
ملف  
Continfo.py  بيكون موجود فين؟

ملف root
مشكور صديقي 

نورت الموضوع
الشكر ل ايتاشي
انا ماسويت شي يذكرbiggrin2

توقيع: CSS
عَنْ أَبِي هُرَيْرَةَ، أَنَّ رَسُولَ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ، قَالَ: ” إِذَا مَاتَ الْإِنْسَانُ انْقَطَعَ عَنْهُ عَمَلُهُ إِلَّا مِنْ ثَلَاثَةٍ: إِلَّا مِنْ صَدَقَةٍ جَارِيَةٍ، أَوْ عِلْمٍ يُنْتَفَعُ بِهِ، أَوْ وَلَدٍ صَالِحٍ يَدْعُو لَهُ ” أخرجه مسلم في صحيحه (3/ 1255)
غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 71
المشاركات : 190
الجنس : ذكر
يتابعهم : 0
يتابعونه : 0
الإجابات المقدمة : 1
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 30
21-04-2020 10:19 مساء
[9]
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: CSS
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: MeTo
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: mreda74
ملف  
Continfo.py  بيكون موجود فين؟

ملف root
مشكور صديقي 

نورت الموضوع
الشكر ل ايتاشي
انا ماسويت شي يذكرbiggrin2


شكرا لكم جميعا وشكرا للمنظمة الي جمعتنا
على كلن جتني مشكلة
يوم اشغل اللعبة
تجيني رسالة
من المشغل نفسه كذا
locale/ae/locale_game.txt line 1180 empire select اختر

المقصد هذا السطر من ملف locale_game.txt
EMPIRE_SELECT    اختر



غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 10
المشاركات : 647
الجنس : ذكر
الدعوات : 1
يتابعهم : 4
يتابعونه : 25
الإجابات المقدمة : 16
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 430
21-04-2020 10:25 مساء
[10]
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: Profesor
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: CSS
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: MeTo
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: mreda74
ملف  
Continfo.py  بيكون موجود فين؟

ملف root
مشكور صديقي 

نورت الموضوع
الشكر ل ايتاشي
انا ماسويت شي يذكرbiggrin2


شكرا لكم جميعا وشكرا للمنظمة الي جمعتنا
على كلن جتني مشكلة
يوم اشغل اللعبة
تجيني رسالة
من المشغل نفسه كذا
locale/ae/locale_game.txt line 1180 empire select اختر

المقصد هذا السطر من ملف locale_game.txt
EMPIRE_SELECT    اختر

تأكد انك نسخت ملفات الروت الي برابط التحميل ولصقتها بالروت


توقيع: CSS
عَنْ أَبِي هُرَيْرَةَ، أَنَّ رَسُولَ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ، قَالَ: ” إِذَا مَاتَ الْإِنْسَانُ انْقَطَعَ عَنْهُ عَمَلُهُ إِلَّا مِنْ ثَلَاثَةٍ: إِلَّا مِنْ صَدَقَةٍ جَارِيَةٍ، أَوْ عِلْمٍ يُنْتَفَعُ بِهِ، أَوْ وَلَدٍ صَالِحٍ يَدْعُو لَهُ ” أخرجه مسلم في صحيحه (3/ 1255)
غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 71
المشاركات : 190
الجنس : ذكر
يتابعهم : 0
يتابعونه : 0
الإجابات المقدمة : 1
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 30
21-04-2020 10:27 مساء
[11]
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: CSS
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: Profesor
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: CSS
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: MeTo
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: mreda74
ملف  
Continfo.py  بيكون موجود فين؟

ملف root
مشكور صديقي 

نورت الموضوع
الشكر ل ايتاشي
انا ماسويت شي يذكرbiggrin2


شكرا لكم جميعا وشكرا للمنظمة الي جمعتنا
على كلن جتني مشكلة
يوم اشغل اللعبة
تجيني رسالة
من المشغل نفسه كذا
locale/ae/locale_game.txt line 1180 empire select اختر

المقصد هذا السطر من ملف locale_game.txt
EMPIRE_SELECT    اختر

تأكد انك نسخت ملفات الروت الي برابط التحميل ولصقتها بالروت

يب سويتها


غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 10
المشاركات : 647
الجنس : ذكر
الدعوات : 1
يتابعهم : 4
يتابعونه : 25
الإجابات المقدمة : 16
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 430
21-04-2020 10:39 مساء
[12]
هذا نظام حفظ الدخول الي مركبه انت ممكن يختلط مع ملفات الروت الجاهزه
اذا نظام حفظ الدخول موجود عندك ركبه بالملفات الجاهزه الي برابط التحميل
او احذف الخيار اختر
سو الطريقة الأنسب لك

توقيع: CSS
عَنْ أَبِي هُرَيْرَةَ، أَنَّ رَسُولَ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ، قَالَ: ” إِذَا مَاتَ الْإِنْسَانُ انْقَطَعَ عَنْهُ عَمَلُهُ إِلَّا مِنْ ثَلَاثَةٍ: إِلَّا مِنْ صَدَقَةٍ جَارِيَةٍ، أَوْ عِلْمٍ يُنْتَفَعُ بِهِ، أَوْ وَلَدٍ صَالِحٍ يَدْعُو لَهُ ” أخرجه مسلم في صحيحه (3/ 1255)
غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 71
المشاركات : 190
الجنس : ذكر
يتابعهم : 0
يتابعونه : 0
الإجابات المقدمة : 1
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 30
21-04-2020 10:42 مساء
[13]
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: CSS
هذا نظام حفظ الدخول الي مركبه انت ممكن يختلط مع ملفات الروت الجاهزه
اذا نظام حفظ الدخول موجود عندك ركبه بالملفات الجاهزه الي برابط التحميل
او احذف الخيار اختر
سو الطريقة الأنسب لك


نظام حفظ الدخول له علاقة في ال intrologin

وبالنسبة للخطا يظهرمن ملف locale_game

غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 10
المشاركات : 647
الجنس : ذكر
الدعوات : 1
يتابعهم : 4
يتابعونه : 25
الإجابات المقدمة : 16
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 430
21-04-2020 10:55 مساء
[14]
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: Profesor
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: CSS
هذا نظام حفظ الدخول الي مركبه انت ممكن يختلط مع ملفات الروت الجاهزه
اذا نظام حفظ الدخول موجود عندك ركبه بالملفات الجاهزه الي برابط التحميل
او احذف الخيار اختر
سو الطريقة الأنسب لك


نظام حفظ الدخول له علاقة في ال intrologin

وبالنسبة للخطا يظهرمن ملف locale_game

اذا
مايتدخل في الملفات
introcreate.py
introempire.py
introselect.py
احذف الترجمة وجرب
لأن الترجمه من ذولي الملفات بس الاكواد تخليها من ملف locale_game
اتمنى فهمت الصله الي بينهم


 
تم تحرير الموضوع بواسطة :CSS بتاريخ:21-04-2020 10:58 مساء.
توقيع: CSS
عَنْ أَبِي هُرَيْرَةَ، أَنَّ رَسُولَ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ، قَالَ: ” إِذَا مَاتَ الْإِنْسَانُ انْقَطَعَ عَنْهُ عَمَلُهُ إِلَّا مِنْ ثَلَاثَةٍ: إِلَّا مِنْ صَدَقَةٍ جَارِيَةٍ، أَوْ عِلْمٍ يُنْتَفَعُ بِهِ، أَوْ وَلَدٍ صَالِحٍ يَدْعُو لَهُ ” أخرجه مسلم في صحيحه (3/ 1255)
غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 22
المشاركات : 177
الجنس : ذكر
يتابعهم : 0
يتابعونه : 0
الإجابات المقدمة : 4
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 55
02-05-2020 07:46 صباحا
[15]
اذا قمت بوضع هدول في ملف  locale_interface.txt 

SELECT_NO_GUILD    لا وجود لرابطة
SELECT_YES_GUILD    Guild Name: %s
SELECT_PLAYTIME    وقت اللعب (دقيقة)


سيكون هناك خطا في سيسر الكلاينت ولن تظهر الرابطة و وقت اللعب عند الوقوف بالموس علي اختيار الشخصيه 

الحل ..

SELECT_NO_GUILD    بلا رابطة
SELECT_YES_GUILD    الرابطة: %s
SELECT_PLAYTIME    وقت اللعب: %d دقيقة(s)


الخطا تحديد بسبب عدم موجود %d و (s) هنا SELECT_PLAYTIME

ايضآ لا داعي لتنفيذ اي خطواط في ذلك الملف uis c r i p tlocale.py

بالتوفيق 
تم تحرير الموضوع بواسطة :Mr.Eljoker بتاريخ:02-05-2020 07:49 صباحا.
توقيع: Mr.Eljoker
الحقد لا يسكن قلب المؤمن، لأن الحقود من أهل النار.

يجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط








يجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط


غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 83
المشاركات : 254
الجنس : ذكر
الإنذارات : 1
يتابعهم : 0
يتابعونه : 6
الإجابات المقدمة : 5
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 110
02-05-2020 08:35 صباحا
[16]
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: Mr.Eljoker
اذا قمت بوضع هدول في ملف  locale_interface.txt 

SELECT_NO_GUILD    لا وجود لرابطة
SELECT_YES_GUILD    Guild Name: %s
SELECT_PLAYTIME    وقت اللعب (دقيقة)


سيكون هناك خطا في سيسر الكلاينت ولن تظهر الرابطة و وقت اللعب عند الوقوف بالموس علي اختيار الشخصيه 

الحل ..

SELECT_NO_GUILD    بلا رابطة
SELECT_YES_GUILD    الرابطة: %s
SELECT_PLAYTIME    وقت اللعب: %d دقيقة(s)


الخطا تحديد بسبب عدم موجود %d و (s) هنا SELECT_PLAYTIME

ايضآ لا داعي لتنفيذ اي خطواط في ذلك الملف uis c r i p tlocale.py

بالتوفيق 



اولا الملفات مرفقة صحيحة والشرح الي ذكاره css صحيح    فلم تضف شي جديد ولايوجد هذا الخطاء  واكيد انا ذاكرهم لانه  مابيشتغل بدونهم 
فلا داعي للتكرار

توقيع: itachi
discord

itachi#9057

itachi server file  v2 coming soon
غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 22
المشاركات : 177
الجنس : ذكر
يتابعهم : 0
يتابعونه : 0
الإجابات المقدمة : 4
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 55
02-05-2020 08:40 صباحا
[17]
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: itachi
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: Mr.Eljoker
اذا قمت بوضع هدول في ملف  locale_interface.txt 

SELECT_NO_GUILD    لا وجود لرابطة
SELECT_YES_GUILD    Guild Name: %s
SELECT_PLAYTIME    وقت اللعب (دقيقة)


سيكون هناك خطا في سيسر الكلاينت ولن تظهر الرابطة و وقت اللعب عند الوقوف بالموس علي اختيار الشخصيه 

الحل ..

SELECT_NO_GUILD    بلا رابطة
SELECT_YES_GUILD    الرابطة: %s
SELECT_PLAYTIME    وقت اللعب: %d دقيقة(s)


الخطا تحديد بسبب عدم موجود %d و (s) هنا SELECT_PLAYTIME

ايضآ لا داعي لتنفيذ اي خطواط في ذلك الملف uis c r i p tlocale.py

بالتوفيق 



اولا الملفات مرفقة صحيحة والشرح الي ذكاره css صحيح    فلم تضف شي جديد ولايوجد هذا الخطاء  واكيد انا ذاكرهم لانه  مابيشتغل بدونهم 
فلا داعي للتكرار


اعصابك اعصابك بس 

بحط نفس دلاتك و ببعتلك الخطا الحين 

توقيع: Mr.Eljoker
الحقد لا يسكن قلب المؤمن، لأن الحقود من أهل النار.

يجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط








يجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط


غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 22
المشاركات : 177
الجنس : ذكر
يتابعهم : 0
يتابعونه : 0
الإجابات المقدمة : 4
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 55
02-05-2020 08:51 صباحا
[18]
تفضل يا صديقي انا لا اتكلم من فراغ او لكسب شهره

يجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط

نفذ الشرح حقك 

هذا سيسر الكلاينت طيب نروح للسطر المحدد في السيسر ؟

0502 05:42:08510 :: Traceback (most recent call last):

0502 05:42:08510 ::   File "introSelect.py", line 591, in <lambda>

0502 05:42:08510 ::   File "introSelect.py", line 1092, in OverInButton

0502 05:42:08510 :: TypeError
0502 05:42:08510 :: : 
0502 05:42:08510 :: not all arguments converted during string formatting
0502 05:42:08510 :: 

0502 05:42:08722 :: Traceback (most recent call last):

0502 05:42:08722 ::   File "introSelect.py", line 593, in <lambda>

0502 05:42:08722 ::   File "introSelect.py", line 1092, in OverInButton

0502 05:42:08722 :: TypeError
0502 05:42:08722 :: : 
0502 05:42:08722 :: not all arguments converted during string formatting
0502 05:42:08722 :: 

0502 05:42:08839 :: Traceback (most recent call last):

0502 05:42:08839 ::   File "introSelect.py", line 591, in <lambda>

0502 05:42:08839 ::   File "introSelect.py", line 1092, in OverInButton

0502 05:42:08839 :: TypeError
0502 05:42:08839 :: : 
0502 05:42:08839 :: not all arguments converted during string formatting
0502 05:42:08839 :: 

0502 05:42:09401 :: Traceback (most recent call last):

0502 05:42:09401 ::   File "introSelect.py", line 591, in <lambda>

0502 05:42:09401 ::   File "introSelect.py", line 1092, in OverInButton

0502 05:42:09401 :: TypeError
0502 05:42:09401 :: : 
0502 05:42:09401 :: not all arguments converted during string formatting
0502 05:42:09401 :: 

0502 05:42:09680 :: Traceback (most recent call last):

0502 05:42:09680 ::   File "introSelect.py", line 591, in <lambda>

0502 05:42:09680 ::   File "introSelect.py", line 1092, in OverInButton

0502 05:42:09680 :: TypeError
0502 05:42:09680 :: : 
0502 05:42:09680 :: not all arguments converted during string formatting
0502 05:42:09680 :: 



يجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط

بيقول هنا ان الداله الموجوده في ورقة locale_interface الخاصه بوقت الشخصية فيها خطا ؟

يعني كلامي صح و الحل بتاعي صح 

نجي لتاني حاجه الخطوه الي بتقول اعملوه في ورقة  uis c r i p tlocale.py الموجوده في الروت انت بتقول 

ابحث 

    JOBDESC_WARRIOR_PATH = "%s/jobdesc_warrior.txt" % (name)
    JOBDESC_ASSASSIN_PATH = "%s/jobdesc_assassin.txt" % (name)
    JOBDESC_SURA_PATH = "%s/jobdesc_sura.txt" % (name)
    JOBDESC_SHAMAN_PATH = "%s/jobdesc_shaman.txt" % (name)


استبدل

    JOBDESC_WARRIOR_PATH_OLD = "%s/jobdesc_warrior_old.txt" % (name)
    JOBDESC_ASSASSIN_PATH_OLD = "%s/jobdesc_assassin_old.txt" % (name)
    JOBDESC_SURA_PATH_OLD = "%s/jobdesc_sura_old.txt" % (name)
    JOBDESC_SHAMAN_PATH_OLD = "%s/jobdesc_shaman_old.txt" % (name)
    JOBDESC_WOLF_PATH_OLD = "%s/jobdesc_wolf_old.txt" % (name)


اوكيه انت كدا خلتني استبدل دلات الخاصه بورق شرح الشخصية الموجود في اللوكل طيب انت ليه ما حطيت الورق الجديد ؟

ولا النظام هقراء ورق مش موجود غير ان الدلات هذا

JOBDESC_SHAMAN_PATH


انت محتاج تروح تغيرها بردو في ورق الاستايل الي عملتلو استبدال في الروت 

اصبح من كده ان الخطوه هذا ملهاش اي لزمة و الدليل ان الاخ في الموضوع فوق شرح الشخصية مش ظهر عندو يعني في مشكلة في شرح الشخصيه ؟

لا داعي للشكر ولا ااعتذار جرب الحاجه بنفسك بعدين اتكلم

 
تم تحرير الموضوع بواسطة :Mr.Eljoker بتاريخ:02-05-2020 09:00 صباحا.
توقيع: Mr.Eljoker
الحقد لا يسكن قلب المؤمن، لأن الحقود من أهل النار.

يجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط








يجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط


غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 61
المشاركات : 293
الجنس : ذكر
يتابعهم : 4
يتابعونه : 11
الإجابات المقدمة : 2
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 130
02-05-2020 05:28 مساء
[19]
أجل مثل ماذكر الأخ الجوكر يجب تغير 

SELECT_PLAYTIME    وقت اللعب (دقيقة)


إلى التالي : 

SELECT_PLAYTIME    وقت اللعب: %d دقيقة(s)

توقيع: MeTo

Discord: MeTo#3992


 
غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 10
المشاركات : 647
الجنس : ذكر
الدعوات : 1
يتابعهم : 4
يتابعونه : 25
الإجابات المقدمة : 16
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 430
02-05-2020 06:04 مساء
[20]
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: Mr.Eljoker
تفضل يا صديقي انا لا اتكلم من فراغ او لكسب شهره

يجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط

نفذ الشرح حقك 

هذا سيسر الكلاينت طيب نروح للسطر المحدد في السيسر ؟

0502 05:42:08510 :: Traceback (most recent call last):

0502 05:42:08510 ::   File "introSelect.py", line 591, in <lambda>

0502 05:42:08510 ::   File "introSelect.py", line 1092, in OverInButton

0502 05:42:08510 :: TypeError
0502 05:42:08510 :: : 
0502 05:42:08510 :: not all arguments converted during string formatting
0502 05:42:08510 :: 

0502 05:42:08722 :: Traceback (most recent call last):

0502 05:42:08722 ::   File "introSelect.py", line 593, in <lambda>

0502 05:42:08722 ::   File "introSelect.py", line 1092, in OverInButton

0502 05:42:08722 :: TypeError
0502 05:42:08722 :: : 
0502 05:42:08722 :: not all arguments converted during string formatting
0502 05:42:08722 :: 

0502 05:42:08839 :: Traceback (most recent call last):

0502 05:42:08839 ::   File "introSelect.py", line 591, in <lambda>

0502 05:42:08839 ::   File "introSelect.py", line 1092, in OverInButton

0502 05:42:08839 :: TypeError
0502 05:42:08839 :: : 
0502 05:42:08839 :: not all arguments converted during string formatting
0502 05:42:08839 :: 

0502 05:42:09401 :: Traceback (most recent call last):

0502 05:42:09401 ::   File "introSelect.py", line 591, in <lambda>

0502 05:42:09401 ::   File "introSelect.py", line 1092, in OverInButton

0502 05:42:09401 :: TypeError
0502 05:42:09401 :: : 
0502 05:42:09401 :: not all arguments converted during string formatting
0502 05:42:09401 :: 

0502 05:42:09680 :: Traceback (most recent call last):

0502 05:42:09680 ::   File "introSelect.py", line 591, in <lambda>

0502 05:42:09680 ::   File "introSelect.py", line 1092, in OverInButton

0502 05:42:09680 :: TypeError
0502 05:42:09680 :: : 
0502 05:42:09680 :: not all arguments converted during string formatting
0502 05:42:09680 :: 



يجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط

بيقول هنا ان الداله الموجوده في ورقة locale_interface الخاصه بوقت الشخصية فيها خطا ؟

يعني كلامي صح و الحل بتاعي صح 

نجي لتاني حاجه الخطوه الي بتقول اعملوه في ورقة  uis c r i p tlocale.py الموجوده في الروت انت بتقول 

ابحث 

    JOBDESC_WARRIOR_PATH = "%s/jobdesc_warrior.txt" % (name)
    JOBDESC_ASSASSIN_PATH = "%s/jobdesc_assassin.txt" % (name)
    JOBDESC_SURA_PATH = "%s/jobdesc_sura.txt" % (name)
    JOBDESC_SHAMAN_PATH = "%s/jobdesc_shaman.txt" % (name)


استبدل

    JOBDESC_WARRIOR_PATH_OLD = "%s/jobdesc_warrior_old.txt" % (name)
    JOBDESC_ASSASSIN_PATH_OLD = "%s/jobdesc_assassin_old.txt" % (name)
    JOBDESC_SURA_PATH_OLD = "%s/jobdesc_sura_old.txt" % (name)
    JOBDESC_SHAMAN_PATH_OLD = "%s/jobdesc_shaman_old.txt" % (name)
    JOBDESC_WOLF_PATH_OLD = "%s/jobdesc_wolf_old.txt" % (name)


اوكيه انت كدا خلتني استبدل دلات الخاصه بورق شرح الشخصية الموجود في اللوكل طيب انت ليه ما حطيت الورق الجديد ؟

ولا النظام هقراء ورق مش موجود غير ان الدلات هذا

JOBDESC_SHAMAN_PATH


انت محتاج تروح تغيرها بردو في ورق الاستايل الي عملتلو استبدال في الروت 

اصبح من كده ان الخطوه هذا ملهاش اي لزمة و الدليل ان الاخ في الموضوع فوق شرح الشخصية مش ظهر عندو يعني في مشكلة في شرح الشخصيه ؟

لا داعي للشكر ولا ااعتذار جرب الحاجه بنفسك بعدين اتكلم

 


معليش لكن كلامك غير دقيق شبه كامل
الشيء الصح هو ان فيه خطا بالوقت 
جربت حلك ونفس الشيء داخل السيسر
0502 15:52:24984 :: CPythonSkill::RegisterSkillDesc(dwSkillIndex=137) - Strange Skill Need Weapon(CLAW)
0502 15:52:24985 :: CPythonSkill::RegisterSkillDesc(dwSkillIndex=139) - Strange Skill Need Weapon(CLAW)
0502 15:52:46459 :: Traceback (most recent call last):

0502 15:52:46459 ::   File "introSelect.py", line 595, in <lambda>

0502 15:52:46474 ::   File "introSelect.py", line 1100, in OverInButton

0502 15:52:46490 :: TypeError
0502 15:52:46490 :: : 
0502 15:52:46490 :: not all arguments converted during string formatting
0502 15:52:46490 :: 

0502 15:52:46492 :: Traceback (most recent call last):

0502 15:52:46492 ::   File "introSelect.py", line 593, in <lambda>

0502 15:52:46504 ::   File "introSelect.py", line 1096, in OverInButton

0502 15:52:46517 :: TypeError
0502 15:52:46517 :: : 
0502 15:52:46517 :: not all arguments converted during string formatting
0502 15:52:46517 :: 

0502 15:52:47095 :: Traceback (most recent call last):

0502 15:52:47095 ::   File "introSelect.py", line 595, in <lambda>

0502 15:52:47110 ::   File "introSelect.py", line 1100, in OverInButton

0502 15:52:47125 :: TypeError
0502 15:52:47125 :: : 
0502 15:52:47126 :: not all arguments converted during string formatting
0502 15:52:47126 :: 


وبالنسبه يا جوكر ياليت ماتجيب طريقه تركيب ثانيه غير الموجوده في الموضوع وتتفلسف
انت الان جبت طريقة تعديل ورقه الكلام الي عند اختيار الشخصيه والشرح بالموضوع ليست موجوده كيف؟
لانك اخذت رابط تحميل اختيار شخصيات الي كان  رافعه ايتاشي
انا ركبت نظام الي كان رافعه ايتاشي وكان فيه كم شيء ناقص بسيط جداً والاوراق حقت كلام الشخصيات وتم تعديل الشرح ليناسب الملفات الحديثه 
كان ليس كامل والناقص فيه دوال  JOBDESC_SHAMAN_PATH  والي مثله (نينجا - محارب والى اخره) وكلنا نعرف ان كل ملفات ولها داله خاصه فيها فكل ملفات تفرق
لكن انا جربت تركيبها على ملفات فروزن وضبطت ف حطيتها بالموضوع لأن الاغلب وليس الكل عنده ملفات فروزن وعدلت على الشرح ليناسب الملفات الحديثه
انت الان جبت شرح غير الشرح الموجود بالموضوع والي كان يقصده ايتاشي
ودخلت شرح موضوع في شرح ثاني ولخبطت بينهم
معليش اذا ردي مستفز لكن قبل ماتكتب شيء تأكد منه بالضبط
لأن ردك الاول كان كويس اما الثاني يستفز لانك دخلت شرح الموضوع مع شرح ثاني
المهم اذا كنت انا على خطا ممكن تشرحلي واذا انت على حق بيكون حقك علي
تم تحرير الموضوع بواسطة :CSS بتاريخ:02-05-2020 06:14 مساء.
توقيع: CSS
عَنْ أَبِي هُرَيْرَةَ، أَنَّ رَسُولَ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ، قَالَ: ” إِذَا مَاتَ الْإِنْسَانُ انْقَطَعَ عَنْهُ عَمَلُهُ إِلَّا مِنْ ثَلَاثَةٍ: إِلَّا مِنْ صَدَقَةٍ جَارِيَةٍ، أَوْ عِلْمٍ يُنْتَفَعُ بِهِ، أَوْ وَلَدٍ صَالِحٍ يَدْعُو لَهُ ” أخرجه مسلم في صحيحه (3/ 1255)
غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 164
المشاركات : 148
الجنس : ذكر
الدعوات : 1
يتابعهم : 0
يتابعونه : 11
الإجابات المقدمة : 8
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 225
موقعي : زيارة موقعي
02-05-2020 06:26 مساء
[21]
همم كلام جوكر صح بس ماتكلم كامبرمج :""wink_3
خليا نفهم لان 
كل الكلام الموجود هنا يدور حول هذا السطر
self.toolTip.AutoAppendNewTextLine(uiScriptLocale.SELECT_PLAYTIME % (playTime), grp.GenerateColor(1.0, 1.0, 0.0, 1.0))

همممم
لو ذهبنا الي locale_interface وكتبنا فقط 
وقت الاعب      SELECT_PLAYTIME
مارح يظهر الوقت وطبعا ذي مو مشكلة لن تسبب اي خلال في العبة فقط عدم ظهور الوقت 
لماذا لا يظهر الوقت ؟
لان نحن نسينا هذا الجزء % (playTime) ما بعد % هذا الجزء يتم تعرفه في locale_game و locale_interface بهذه الطريقة لو كان مثلا الوقت من نوع string يعني الوقت مكتوب بحروف فلازم تكتب % str(playTime) ويتم كتبابة في مكان الترجمة على شكل %s وعندا غياب str نكتب %d 
playTime = net.GetAccountCharacterSlotDataInteger(self.slot, net.ACCOUNT_CHARACTER_SLOT_PLAYTIME)
وهاذي الدالة موجودة في السورس كلينت  ومتصلة بسورس السيرفر حتى ترسل وقت الاعب ..

%s = string placeholder
%d = decimal placeholder
 

توقيع: IGNEEL
dYh3xiw
: DisCord

igneel#8877
غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 22
المشاركات : 177
الجنس : ذكر
يتابعهم : 0
يتابعونه : 0
الإجابات المقدمة : 4
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 55
03-05-2020 08:47 صباحا
[22]
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: CSS
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: Mr.Eljoker
تفضل يا صديقي انا لا اتكلم من فراغ او لكسب شهره

يجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط

نفذ الشرح حقك 

هذا سيسر الكلاينت طيب نروح للسطر المحدد في السيسر ؟

0502 05:42:08510 :: Traceback (most recent call last):

0502 05:42:08510 ::   File "introSelect.py", line 591, in <lambda>

0502 05:42:08510 ::   File "introSelect.py", line 1092, in OverInButton

0502 05:42:08510 :: TypeError
0502 05:42:08510 :: : 
0502 05:42:08510 :: not all arguments converted during string formatting
0502 05:42:08510 :: 

0502 05:42:08722 :: Traceback (most recent call last):

0502 05:42:08722 ::   File "introSelect.py", line 593, in <lambda>

0502 05:42:08722 ::   File "introSelect.py", line 1092, in OverInButton

0502 05:42:08722 :: TypeError
0502 05:42:08722 :: : 
0502 05:42:08722 :: not all arguments converted during string formatting
0502 05:42:08722 :: 

0502 05:42:08839 :: Traceback (most recent call last):

0502 05:42:08839 ::   File "introSelect.py", line 591, in <lambda>

0502 05:42:08839 ::   File "introSelect.py", line 1092, in OverInButton

0502 05:42:08839 :: TypeError
0502 05:42:08839 :: : 
0502 05:42:08839 :: not all arguments converted during string formatting
0502 05:42:08839 :: 

0502 05:42:09401 :: Traceback (most recent call last):

0502 05:42:09401 ::   File "introSelect.py", line 591, in <lambda>

0502 05:42:09401 ::   File "introSelect.py", line 1092, in OverInButton

0502 05:42:09401 :: TypeError
0502 05:42:09401 :: : 
0502 05:42:09401 :: not all arguments converted during string formatting
0502 05:42:09401 :: 

0502 05:42:09680 :: Traceback (most recent call last):

0502 05:42:09680 ::   File "introSelect.py", line 591, in <lambda>

0502 05:42:09680 ::   File "introSelect.py", line 1092, in OverInButton

0502 05:42:09680 :: TypeError
0502 05:42:09680 :: : 
0502 05:42:09680 :: not all arguments converted during string formatting
0502 05:42:09680 :: 



يجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط

بيقول هنا ان الداله الموجوده في ورقة locale_interface الخاصه بوقت الشخصية فيها خطا ؟

يعني كلامي صح و الحل بتاعي صح 

نجي لتاني حاجه الخطوه الي بتقول اعملوه في ورقة  uis c r i p tlocale.py الموجوده في الروت انت بتقول 

ابحث 

    JOBDESC_WARRIOR_PATH = "%s/jobdesc_warrior.txt" % (name)
    JOBDESC_ASSASSIN_PATH = "%s/jobdesc_assassin.txt" % (name)
    JOBDESC_SURA_PATH = "%s/jobdesc_sura.txt" % (name)
    JOBDESC_SHAMAN_PATH = "%s/jobdesc_shaman.txt" % (name)


استبدل

    JOBDESC_WARRIOR_PATH_OLD = "%s/jobdesc_warrior_old.txt" % (name)
    JOBDESC_ASSASSIN_PATH_OLD = "%s/jobdesc_assassin_old.txt" % (name)
    JOBDESC_SURA_PATH_OLD = "%s/jobdesc_sura_old.txt" % (name)
    JOBDESC_SHAMAN_PATH_OLD = "%s/jobdesc_shaman_old.txt" % (name)
    JOBDESC_WOLF_PATH_OLD = "%s/jobdesc_wolf_old.txt" % (name)


اوكيه انت كدا خلتني استبدل دلات الخاصه بورق شرح الشخصية الموجود في اللوكل طيب انت ليه ما حطيت الورق الجديد ؟

ولا النظام هقراء ورق مش موجود غير ان الدلات هذا

JOBDESC_SHAMAN_PATH


انت محتاج تروح تغيرها بردو في ورق الاستايل الي عملتلو استبدال في الروت 

اصبح من كده ان الخطوه هذا ملهاش اي لزمة و الدليل ان الاخ في الموضوع فوق شرح الشخصية مش ظهر عندو يعني في مشكلة في شرح الشخصيه ؟

لا داعي للشكر ولا ااعتذار جرب الحاجه بنفسك بعدين اتكلم
 


معليش لكن كلامك غير دقيق شبه كامل
الشيء الصح هو ان فيه خطا بالوقت 
جربت حلك ونفس الشيء داخل السيسر
0502 15:52:24984 :: CPythonSkill::RegisterSkillDesc(dwSkillIndex=137) - Strange Skill Need Weapon(CLAW)
0502 15:52:24985 :: CPythonSkill::RegisterSkillDesc(dwSkillIndex=139) - Strange Skill Need Weapon(CLAW)
0502 15:52:46459 :: Traceback (most recent call last):

0502 15:52:46459 ::   File "introSelect.py", line 595, in <lambda>

0502 15:52:46474 ::   File "introSelect.py", line 1100, in OverInButton

0502 15:52:46490 :: TypeError
0502 15:52:46490 :: : 
0502 15:52:46490 :: not all arguments converted during string formatting
0502 15:52:46490 :: 

0502 15:52:46492 :: Traceback (most recent call last):

0502 15:52:46492 ::   File "introSelect.py", line 593, in <lambda>

0502 15:52:46504 ::   File "introSelect.py", line 1096, in OverInButton

0502 15:52:46517 :: TypeError
0502 15:52:46517 :: : 
0502 15:52:46517 :: not all arguments converted during string formatting
0502 15:52:46517 :: 

0502 15:52:47095 :: Traceback (most recent call last):

0502 15:52:47095 ::   File "introSelect.py", line 595, in <lambda>

0502 15:52:47110 ::   File "introSelect.py", line 1100, in OverInButton

0502 15:52:47125 :: TypeError
0502 15:52:47125 :: : 
0502 15:52:47126 :: not all arguments converted during string formatting
0502 15:52:47126 :: 


وبالنسبه يا جوكر ياليت ماتجيب طريقه تركيب ثانيه غير الموجوده في الموضوع وتتفلسف
انت الان جبت طريقة تعديل ورقه الكلام الي عند اختيار الشخصيه والشرح بالموضوع ليست موجوده كيف؟
لانك اخذت رابط تحميل اختيار شخصيات الي كان  رافعه ايتاشي
انا ركبت نظام الي كان رافعه ايتاشي وكان فيه كم شيء ناقص بسيط جداً والاوراق حقت كلام الشخصيات وتم تعديل الشرح ليناسب الملفات الحديثه 
كان ليس كامل والناقص فيه دوال  JOBDESC_SHAMAN_PATH  والي مثله (نينجا - محارب والى اخره) وكلنا نعرف ان كل ملفات ولها داله خاصه فيها فكل ملفات تفرق
لكن انا جربت تركيبها على ملفات فروزن وضبطت ف حطيتها بالموضوع لأن الاغلب وليس الكل عنده ملفات فروزن وعدلت على الشرح ليناسب الملفات الحديثه
انت الان جبت شرح غير الشرح الموجود بالموضوع والي كان يقصده ايتاشي
ودخلت شرح موضوع في شرح ثاني ولخبطت بينهم
معليش اذا ردي مستفز لكن قبل ماتكتب شيء تأكد منه بالضبط
لأن ردك الاول كان كويس اما الثاني يستفز لانك دخلت شرح الموضوع مع شرح ثاني
المهم اذا كنت انا على خطا ممكن تشرحلي واذا انت على حق بيكون حقك علي


حبيب قلي انا ما جبت شرح غير الشرح انا اصلا ركبت نفس نظام ايتاشي و قولت المشكلة وحلها بسبب اني جربت النظام بتاعه وحليتها

وقولت سابقآ ان الخطا تحديد لعدم وجود %d في دالة تعريف الوقت للشخصية و صلحتها و نزلتلكم التصليح بتاععه واتوقع صورت و حطيت الدليل

مش عايزين تقنعو خلاص براحتكم و متحسسنيش اني شغال علي نسخه من 2003 مثلا ما انا نسختي اصدار حديث ولا واحدث من فروزن بعد

و حطيت نفس شرح ايتاشي بأختلاف الجزئين الي انا قولتهم واشتغلت عادي النظام ملهوش علاقه بكلاينت حديث او مش حديث 

وخلاص محدش عايز يقتنع براحتكم انا حطيت المشكلة و الحل حد عايز يعملو يعملو محدش عايز يعمله براحتكم انا مش هضرب حد علي ايده

واخيرآ انا مش بتفلسف لو حبب تجي تيم فيور ونجرب مع بعض معنديش اي مشكلة

توقيع: Mr.Eljoker
الحقد لا يسكن قلب المؤمن، لأن الحقود من أهل النار.

يجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط








يجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط


غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 22
المشاركات : 177
الجنس : ذكر
يتابعهم : 0
يتابعونه : 0
الإجابات المقدمة : 4
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 55
03-05-2020 08:50 صباحا
[23]
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: IGNEEL
همم كلام جوكر صح بس ماتكلم كامبرمج :""wink_3
خليا نفهم لان 
كل الكلام الموجود هنا يدور حول هذا السطر
self.toolTip.AutoAppendNewTextLine(uiScriptLocale.SELECT_PLAYTIME % (playTime), grp.GenerateColor(1.0, 1.0, 0.0, 1.0))

همممم
لو ذهبنا الي locale_interface وكتبنا فقط 
وقت الاعب      SELECT_PLAYTIME
مارح يظهر الوقت وطبعا ذي مو مشكلة لن تسبب اي خلال في العبة فقط عدم ظهور الوقت 
لماذا لا يظهر الوقت ؟
لان نحن نسينا هذا الجزء % (playTime) ما بعد % هذا الجزء يتم تعرفه في locale_game و locale_interface بهذه الطريقة لو كان مثلا الوقت من نوع string يعني الوقت مكتوب بحروف فلازم تكتب % str(playTime) ويتم كتبابة في مكان الترجمة على شكل %s وعندا غياب str نكتب %d 
playTime = net.GetAccountCharacterSlotDataInteger(self.slot, net.ACCOUNT_CHARACTER_SLOT_PLAYTIME)
وهاذي الدالة موجودة في السورس كلينت  ومتصلة بسورس السيرفر حتى ترسل وقت الاعب ..


الحين راح يقتنعو بكلام هتشام و بردو هقولو عليه بتفلسف مش هقتنعو

هتشام انا ما حبيت اطول في شرح الداله كثير لان الشرح ما منه فايده قولنا سبب المشكلة عدم وجود %d وهيه مش مشكلة خطير يعني الي مش هتشغل اللعبه

بس انا حبيت اقول و انزل التصحيح له عشان الناس يكون عنده الاستايل كامل و يكون مظبوط 100% وهما بيجادلو رغم ان كلامي صح و فاكرني بتفلسف اعتقد من كلامهم

ان عندهم مشكلة معايا رغم اني اول مره اشوفه اصلا laugh 


 

توقيع: Mr.Eljoker
الحقد لا يسكن قلب المؤمن، لأن الحقود من أهل النار.

يجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط








يجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط


غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 83
المشاركات : 254
الجنس : ذكر
الإنذارات : 1
يتابعهم : 0
يتابعونه : 6
الإجابات المقدمة : 5
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 110
03-05-2020 07:42 مساء
[24]
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: Mr.Eljoker
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: IGNEEL
همم كلام جوكر صح بس ماتكلم كامبرمج :""wink_3
خليا نفهم لان 
كل الكلام الموجود هنا يدور حول هذا السطر
self.toolTip.AutoAppendNewTextLine(uiScriptLocale.SELECT_PLAYTIME % (playTime), grp.GenerateColor(1.0, 1.0, 0.0, 1.0))

همممم
لو ذهبنا الي locale_interface وكتبنا فقط 
وقت الاعب      SELECT_PLAYTIME
مارح يظهر الوقت وطبعا ذي مو مشكلة لن تسبب اي خلال في العبة فقط عدم ظهور الوقت 
لماذا لا يظهر الوقت ؟
لان نحن نسينا هذا الجزء % (playTime) ما بعد % هذا الجزء يتم تعرفه في locale_game و locale_interface بهذه الطريقة لو كان مثلا الوقت من نوع string يعني الوقت مكتوب بحروف فلازم تكتب % str(playTime) ويتم كتبابة في مكان الترجمة على شكل %s وعندا غياب str نكتب %d 
playTime = net.GetAccountCharacterSlotDataInteger(self.slot, net.ACCOUNT_CHARACTER_SLOT_PLAYTIME)
وهاذي الدالة موجودة في السورس كلينت  ومتصلة بسورس السيرفر حتى ترسل وقت الاعب ..


الحين راح يقتنعو بكلام هتشام و بردو هقولو عليه بتفلسف مش هقتنعو

هتشام انا ما حبيت اطول في شرح الداله كثير لان الشرح ما منه فايده قولنا سبب المشكلة عدم وجود %d وهيه مش مشكلة خطير يعني الي مش هتشغل اللعبه

بس انا حبيت اقول و انزل التصحيح له عشان الناس يكون عنده الاستايل كامل و يكون مظبوط 100% وهما بيجادلو رغم ان كلامي صح و فاكرني بتفلسف اعتقد من كلامهم

ان عندهم مشكلة معايا رغم اني اول مره اشوفه اصلا laugh 


 



اولا انا لاعرفك  مشان تقول في عداوة المهم انا رفقت الناظام كامل يمكن سهي علي الامر ورفعت ملف مكان ملف لا مشكلة  ثالثا اسلوبك بالرد اندفاعي وغير راقي كانك تتشاجر بعقل شخص عمره 8 سنوات احد اخذ منه لعبة غالية بالنسبة للبرمجة او شرح الدالة فشرحه سهل وردك الذي قولت لاتحب تطول فيه الاخ اجنيل شرحها بالتفصيل في نفس عدد النقاط والحروف  شف انا مابضيع وقتي   لكن  النظام موجود للجميع وكل واحد وضع طريقته والنظام صار مع الاعبين بالكامل وهذا هو الغرض الافادة    ووفقنا الله جميعا  
تم تحرير الموضوع بواسطة :itachi بتاريخ:03-05-2020 11:41 مساء.
توقيع: itachi
discord

itachi#9057

itachi server file  v2 coming soon
غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 262
المشاركات : 81
الجنس : ذكر
يتابعهم : 0
يتابعونه : 0
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 10
03-05-2020 07:46 مساء
[25]
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: itachi
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: Mr.Eljoker
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: IGNEEL
همم كلام جوكر صح بس ماتكلم كامبرمج :""wink_3
خليا نفهم لان 
كل الكلام الموجود هنا يدور حول هذا السطر
self.toolTip.AutoAppendNewTextLine(uiScriptLocale.SELECT_PLAYTIME % (playTime), grp.GenerateColor(1.0, 1.0, 0.0, 1.0))

همممم
لو ذهبنا الي locale_interface وكتبنا فقط 
وقت الاعب      SELECT_PLAYTIME
مارح يظهر الوقت وطبعا ذي مو مشكلة لن تسبب اي خلال في العبة فقط عدم ظهور الوقت 
لماذا لا يظهر الوقت ؟
لان نحن نسينا هذا الجزء % (playTime) ما بعد % هذا الجزء يتم تعرفه في locale_game و locale_interface بهذه الطريقة لو كان مثلا الوقت من نوع string يعني الوقت مكتوب بحروف فلازم تكتب % str(playTime) ويتم كتبابة في مكان الترجمة على شكل %s وعندا غياب str نكتب %d 
playTime = net.GetAccountCharacterSlotDataInteger(self.slot, net.ACCOUNT_CHARACTER_SLOT_PLAYTIME)
وهاذي الدالة موجودة في السورس كلينت  ومتصلة بسورس السيرفر حتى ترسل وقت الاعب ..


الحين راح يقتنعو بكلام هتشام و بردو هقولو عليه بتفلسف مش هقتنعو

هتشام انا ما حبيت اطول في شرح الداله كثير لان الشرح ما منه فايده قولنا سبب المشكلة عدم وجود %d وهيه مش مشكلة خطير يعني الي مش هتشغل اللعبه

بس انا حبيت اقول و انزل التصحيح له عشان الناس يكون عنده الاستايل كامل و يكون مظبوط 100% وهما بيجادلو رغم ان كلامي صح و فاكرني بتفلسف اعتقد من كلامهم

ان عندهم مشكلة معايا رغم اني اول مره اشوفه اصلا laugh 


 



اولا انا لاعرفك  مشان تقول في عداوة ثانيا نسختك  اللي تتكلم عنها وجدتها نفسها بمنتدي تركي من فترة  دون ذكر اسمه وانت حرفيها لانها ملفاتك  او ملفات عربتها لادخل لنا في ذلك  المهم انا رفقت الناظام كامل يمكن سهي علي الامر ورفعت ملف مكان ملف لا مشكلة  ثالثا اسلبوك بالرد اندفاعي وغير راقي كانك تتشاجر بعقل شخص عمره 8 سنوات احد اخذ منه لعبة غالية بالنسبة للبرمجة او شرح الدالة فشرحه سهل وردك الذي قولت لاتحب تطول فيه الاخ اجنيل شرحها بالتفصيل في نفس عدد النقاط والحروف  شف انا مابضيع وقتي   لكن  النظام موجود للجميع وكل واحد وضع طريقته والنظام صار مع الاعبين بالكامل وهذا هو الغرض الافادة    ووفقنا الله جميعا  



تسلم اخى و الله شكرا على مجهودك الجبار 

بس ياريت تسوى موضوع أو فيديو تشرح فيه كيفية تركيب النظام بعد انت ما عدلت عليه و لغيت المشاكل إلى صارت تظهر .. بالذات على ملفات فروزين لانى حاولت اركبها وما ظبطت معاى

غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 83
المشاركات : 254
الجنس : ذكر
الإنذارات : 1
يتابعهم : 0
يتابعونه : 6
الإجابات المقدمة : 5
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 110
03-05-2020 07:51 مساء
[26]
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: ahmed11
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: itachi
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: Mr.Eljoker
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: IGNEEL
همم كلام جوكر صح بس ماتكلم كامبرمج :""wink_3
خليا نفهم لان 
كل الكلام الموجود هنا يدور حول هذا السطر
self.toolTip.AutoAppendNewTextLine(uiScriptLocale.SELECT_PLAYTIME % (playTime), grp.GenerateColor(1.0, 1.0, 0.0, 1.0))

همممم
لو ذهبنا الي locale_interface وكتبنا فقط 
وقت الاعب      SELECT_PLAYTIME
مارح يظهر الوقت وطبعا ذي مو مشكلة لن تسبب اي خلال في العبة فقط عدم ظهور الوقت 
لماذا لا يظهر الوقت ؟
لان نحن نسينا هذا الجزء % (playTime) ما بعد % هذا الجزء يتم تعرفه في locale_game و locale_interface بهذه الطريقة لو كان مثلا الوقت من نوع string يعني الوقت مكتوب بحروف فلازم تكتب % str(playTime) ويتم كتبابة في مكان الترجمة على شكل %s وعندا غياب str نكتب %d 
playTime = net.GetAccountCharacterSlotDataInteger(self.slot, net.ACCOUNT_CHARACTER_SLOT_PLAYTIME)
وهاذي الدالة موجودة في السورس كلينت  ومتصلة بسورس السيرفر حتى ترسل وقت الاعب ..


الحين راح يقتنعو بكلام هتشام و بردو هقولو عليه بتفلسف مش هقتنعو

هتشام انا ما حبيت اطول في شرح الداله كثير لان الشرح ما منه فايده قولنا سبب المشكلة عدم وجود %d وهيه مش مشكلة خطير يعني الي مش هتشغل اللعبه

بس انا حبيت اقول و انزل التصحيح له عشان الناس يكون عنده الاستايل كامل و يكون مظبوط 100% وهما بيجادلو رغم ان كلامي صح و فاكرني بتفلسف اعتقد من كلامهم

ان عندهم مشكلة معايا رغم اني اول مره اشوفه اصلا laugh 


 



اولا انا لاعرفك  مشان تقول في عداوة ثانيا نسختك  اللي تتكلم عنها وجدتها نفسها بمنتدي تركي من فترة  دون ذكر اسمه وانت حرفيها لانها ملفاتك  او ملفات عربتها لادخل لنا في ذلك  المهم انا رفقت الناظام كامل يمكن سهي علي الامر ورفعت ملف مكان ملف لا مشكلة  ثالثا اسلبوك بالرد اندفاعي وغير راقي كانك تتشاجر بعقل شخص عمره 8 سنوات احد اخذ منه لعبة غالية بالنسبة للبرمجة او شرح الدالة فشرحه سهل وردك الذي قولت لاتحب تطول فيه الاخ اجنيل شرحها بالتفصيل في نفس عدد النقاط والحروف  شف انا مابضيع وقتي   لكن  النظام موجود للجميع وكل واحد وضع طريقته والنظام صار مع الاعبين بالكامل وهذا هو الغرض الافادة    ووفقنا الله جميعا  



تسلم اخى و الله شكرا على مجهودك الجبار 

بس ياريت تسوى موضوع أو فيديو تشرح فيه كيفية تركيب النظام بعد انت ما عدلت عليه و لغيت المشاكل إلى صارت تظهر .. بالذات على ملفات فروزين لانى حاولت اركبها وما ظبطت معاى



ساقوم باعادة رفعه مجددا مع تعديل الشرح بداخله 

توقيع: itachi
discord

itachi#9057

itachi server file  v2 coming soon
غير متواجد
معلومات الكاتب ▼
رقم العضوية : 22
المشاركات : 177
الجنس : ذكر
يتابعهم : 0
يتابعونه : 0
الإجابات المقدمة : 4
الرصيد : 0$
قوة السمعة : 55
05-05-2020 12:55 صباحا
[27]
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: itachi
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: Mr.Eljoker
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: IGNEEL
همم كلام جوكر صح بس ماتكلم كامبرمج :""wink_3
خليا نفهم لان 
كل الكلام الموجود هنا يدور حول هذا السطر
self.toolTip.AutoAppendNewTextLine(uiScriptLocale.SELECT_PLAYTIME % (playTime), grp.GenerateColor(1.0, 1.0, 0.0, 1.0))

همممم
لو ذهبنا الي locale_interface وكتبنا فقط 
وقت الاعب      SELECT_PLAYTIME
مارح يظهر الوقت وطبعا ذي مو مشكلة لن تسبب اي خلال في العبة فقط عدم ظهور الوقت 
لماذا لا يظهر الوقت ؟
لان نحن نسينا هذا الجزء % (playTime) ما بعد % هذا الجزء يتم تعرفه في locale_game و locale_interface بهذه الطريقة لو كان مثلا الوقت من نوع string يعني الوقت مكتوب بحروف فلازم تكتب % str(playTime) ويتم كتبابة في مكان الترجمة على شكل %s وعندا غياب str نكتب %d 
playTime = net.GetAccountCharacterSlotDataInteger(self.slot, net.ACCOUNT_CHARACTER_SLOT_PLAYTIME)
وهاذي الدالة موجودة في السورس كلينت  ومتصلة بسورس السيرفر حتى ترسل وقت الاعب ..


الحين راح يقتنعو بكلام هتشام و بردو هقولو عليه بتفلسف مش هقتنعو

هتشام انا ما حبيت اطول في شرح الداله كثير لان الشرح ما منه فايده قولنا سبب المشكلة عدم وجود %d وهيه مش مشكلة خطير يعني الي مش هتشغل اللعبه

بس انا حبيت اقول و انزل التصحيح له عشان الناس يكون عنده الاستايل كامل و يكون مظبوط 100% وهما بيجادلو رغم ان كلامي صح و فاكرني بتفلسف اعتقد من كلامهم

ان عندهم مشكلة معايا رغم اني اول مره اشوفه اصلا laugh 


 



اولا انا لاعرفك  مشان تقول في عداوة المهم انا رفقت الناظام كامل يمكن سهي علي الامر ورفعت ملف مكان ملف لا مشكلة  ثالثا اسلوبك بالرد اندفاعي وغير راقي كانك تتشاجر بعقل شخص عمره 8 سنوات احد اخذ منه لعبة غالية بالنسبة للبرمجة او شرح الدالة فشرحه سهل وردك الذي قولت لاتحب تطول فيه الاخ اجنيل شرحها بالتفصيل في نفس عدد النقاط والحروف  شف انا مابضيع وقتي   لكن  النظام موجود للجميع وكل واحد وضع طريقته والنظام صار مع الاعبين بالكامل وهذا هو الغرض الافادة    ووفقنا الله جميعا  


لا اندفاعي ولا شيء انت مش موجود قدامي او شايفني عشان تقول متعصب او مستفز شرحت الخطا مره و اثنين وانت مش مقتنع قولتلك خلاص

برب لا تضيع وقت و يب انا طفل عمري 3 سنوات biggrin2



توقيع: Mr.Eljoker
الحقد لا يسكن قلب المؤمن، لأن الحقود من أهل النار.

يجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط








يجب عليك التسجيل لمشاهدة الرابط




المواضيع المتشابهه
فتح الموضوع بصفحة مستقلة غير مجابة تركيب الدروع
Pixle -
الردود : 0
الزوار : 42
عدد المشاهدات:
عدد الردود:
42
0
فتح الموضوع بصفحة مستقلة تمت الإجابة مشكلة في تركيب ملفات ZetaMetin2 (مغلق)
ahmed100300 - بتاريخ: 30-09-2020 08:14 مساء
الردود : 4
الزوار : 115
عدد المشاهدات:
عدد الردود:
115
4
فتح الموضوع بصفحة مستقلة تمت الإجابة ممكن ( شرح طريقة تركيب الانظمة ) (مغلق)
Dovz - بتاريخ: 26-09-2020 12:18 صباحا
الردود : 1
الزوار : 94
عدد المشاهدات:
عدد الردود:
94
1
فتح الموضوع بصفحة مستقلة طريقة تركيب وحش-تاجر-ماتين-دابه
CSS - بتاريخ: 25-09-2020 04:55 مساء
الردود : 20
الزوار : 545
عدد المشاهدات:
عدد الردود:
545
20
فتح الموضوع بصفحة مستقلة غير مجابة مشكلة في تركيب ماب
Storm - بتاريخ: 13-09-2020 12:16 صباحا
الردود : 4
الزوار : 142
عدد المشاهدات:
عدد الردود:
142
4